Ebbe a házba az alaplap belemegy?
Az első link nekem nem jó,a pcx főoldalát dobja ki.
Egyébként az alaplap ATX szabvány,ergo ATX házat nézz hozzá.
De mivel ez a lap már inkább tuningra van,nem hinném hogy a legkisebb házat kéne választani.
Milyen proci megy hozzá?
Azé nem jön be mert most nincs ott a termék, nekem sem.
Vagy: [link]
Na szval pl. ilyenek.
Proci kezdésnek! ez: AMD Athlon II X2 260 processzor
Memória meg ez: G.Skill RipjawsZ DDR3 4x4GB 1866MHz CL9 F3-14900CL9Q-16GBZL
De tényleg nem szeretem a feleslegesen nagy házakat, mert szó szerint értelmetlen, most is nagy van de minek??
De most ugye viccelsz?
Ne hogy már olyan harmatgyenge procit akarj venni.
Az a rengeted RAM pedig minek?Elég a 4GB,de ha tényleg vmi speckó okból szükséges,akkor legyen 8GB.
Hallod inkább írd le,hogy mit szeretnél,mennyi pénzből,de ne csinálj ilyen elhamarkodott lépéseket.
Kérdező itt valami nagyon nem lesz okés.
30 ezret költenél alaplapra,35 ezret RAM-ra,és csak egy 2 magos AM3 procit tennél bele?
Ez ha jól számolom olyan 75-80 ezer forint.
Ennyi pénzből sokkal de sokkal jobbat lehet venni,és ki is fogod tudni használni,nem úgy mint a 16GB ramot.
Ja és ne vegyél ilyen táppal szerelt házakat,azokat a tápokat úgy is cserélnek kéne rögtön.
Figyelj az lenne a legjobb,ha kiírnál egy kérdést,hogy mit szeretnél,milyen célra,mennyi pénzből és akkor segítünk.
Nagyon rossz irányba haladsz az alkatrészekkel,ebből nem lesz jó gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!