Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360-ra billentyűzet és egér?

Xbox 360-ra billentyűzet és egér?

Figyelt kérdés
Elég ha veszek egy sima USB-s egeret és billentyűzetet ??? Vagy másfajta kell ?

#egér #Xbox 360 #billenntyűzet
2013. febr. 4. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
azt nem tudom hogy így spontán működik-e, de olvastam nemrég pc gurun egy átalakítóról azzal minden játékhoz működik ha hazaérek 3 fele akkor utánanézek
2013. febr. 4. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet venni egy adaptert amivel rá tudsz kötni az xbox-ra egeret és billentyűzetet de nem éri meg haverom is vett egyet de az a baj vele hogy az xbox csak 4 tengely kezel mármint nem tudsz úgy célozni az fps játékokban mint gépen mert összesen négy tengelyen tudod mozgatni a célzott (tengelyek alatt ezeket értem: föld, le jobbra, balra, átlósan balra fel/le és átlósan jobbra fel/le). remélem érthető volt és segítettem
2013. febr. 4. 14:05
 3/6 malabári válasza:

Szerintem a legjobb adapter XIM EDGE nagyban hasonlít a pc re de kell hozzá egér meg billentyűzet csak az a jó hozzá ami benevan a listába az oldalukon meglehet nézni Még kell hozzá vezetékes controller tehát elég drága mire megvan hozzá minden de én megvagyok vele elégedve

Támogatott játékok listája fönt van az oldalukon

2013. febr. 25. 22:46
 4/6 anonim válasza:
Ez a "az xbox csak 4 tengelyt kezel" ez beromság. Mármint igaz, hogy 4 tengelyt kezel, de a pc is csak 4 tengelyt.
2013. júl. 25. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Arról ne is beszéljünk, hogy az összesen csak 2 tengely valójában...
2013. júl. 25. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
x-y. Csak 2 tengely. amúgy van olyan xbox 360 controller "utánzat" nevezett Speedlink gyártmány amin a 2 ravasz is 1 tengelyen van. mondanom sem kell hogy a fék+gáz vagy a célzás+lövés felejtős :)
2013. aug. 4. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!