Xbox 360-ra billentyűzet és egér?
Figyelt kérdés
Elég ha veszek egy sima USB-s egeret és billentyűzetet ??? Vagy másfajta kell ?2013. febr. 4. 12:02
1/6 anonim válasza:
azt nem tudom hogy így spontán működik-e, de olvastam nemrég pc gurun egy átalakítóról azzal minden játékhoz működik ha hazaérek 3 fele akkor utánanézek
2/6 anonim válasza:
Lehet venni egy adaptert amivel rá tudsz kötni az xbox-ra egeret és billentyűzetet de nem éri meg haverom is vett egyet de az a baj vele hogy az xbox csak 4 tengely kezel mármint nem tudsz úgy célozni az fps játékokban mint gépen mert összesen négy tengelyen tudod mozgatni a célzott (tengelyek alatt ezeket értem: föld, le jobbra, balra, átlósan balra fel/le és átlósan jobbra fel/le). remélem érthető volt és segítettem
3/6 malabári válasza:
Szerintem a legjobb adapter XIM EDGE nagyban hasonlít a pc re de kell hozzá egér meg billentyűzet csak az a jó hozzá ami benevan a listába az oldalukon meglehet nézni Még kell hozzá vezetékes controller tehát elég drága mire megvan hozzá minden de én megvagyok vele elégedve
Támogatott játékok listája fönt van az oldalukon
4/6 anonim válasza:
Ez a "az xbox csak 4 tengelyt kezel" ez beromság. Mármint igaz, hogy 4 tengelyt kezel, de a pc is csak 4 tengelyt.
5/6 anonim válasza:
Arról ne is beszéljünk, hogy az összesen csak 2 tengely valójában...
6/6 anonim válasza:
x-y. Csak 2 tengely. amúgy van olyan xbox 360 controller "utánzat" nevezett Speedlink gyártmány amin a 2 ravasz is 1 tengelyen van. mondanom sem kell hogy a fék+gáz vagy a célzás+lövés felejtős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!