Melyik számít jobban, illetve melyiket kell jobban figyelni?
2013. febr. 3. 17:34
1/7 anonim válasza:
Jelen esetben kizártnak tartom, hogy egy 20 fokos szobában 17 fokos processzor magok legyenek, hacsak nem brutál vízhűtés van rajta jéggel stb. A 35 fok tűnik reálisnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Amikor ezt a képet csináltam akkor 23 fok volt a szobában,és nem hiszem hogy a program lenne bugos mert bármikor nézem sosincs 25 fölött.Gyári hűtés van rajta,semmi több.
2013. febr. 3. 17:52
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,nem 23 hanem 21-22.
2013. febr. 3. 17:53
4/7 anonim válasza:
szobahőmérséklet alatt nagyon ritka esetben lehetséges a proci hőfoka, jóformán semmilyen esetben sem mert ahhoz már tényleg brutál hűtő kell és az sem 2fillér.A 35C° egész jó egyébként gyári hűtővel.
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor a magok hőmérséklete reális vagy nem?
Szerintem az a 17 fok teljesen korrekt.
Sokan panaszkodnak a gyári hűtőre de nekem 3-4 óra játék utána sem engedi 51 fok fölé a CPU-t.
De majd nyáron akarok beszerezni egy rendes hűtőt,mert a nyári meleg napokon szerintem a gyári hűtés nem lesz elég.
2013. febr. 3. 18:15
6/7 anonim válasza:
Nem reális hiszen kontakt elem a mag és maga processzor egészében így 100%-osan kizárható hogy ilyen mértékű különbség legyen köztük.1-3C°még oké lenne de ez sok.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nem nagyon értem a válaszod.
2013. febr. 3. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!