Gép összerakásban szeretnék segítséget kérni!?
Tudom, hogy nem szeretitek az imperium pc-t,de csak ehhez tudtam viszonyítani. Egy hasonló tudású gépet szeretnék összerakni,full hd filmnézésre, zene hallgatásra, legalább 1TB hdd-vel,és ha lehet kicsit olcsóbban.
A válaszokat előre is köszönöm!
"Nem szeretnék játszani, de erős gépet szeretnék, ami nem lassúl be ha 5 mozilla ablakot megnyitok, és tömörítetlen hd filmeket szeretnék nézni."
Ez esetben bajuszbá konfigjára szavazok. :)
Én is,pont erre jó az APU.
Egyébként azzal még játszani is tudsz,minden játékkal,csak nem a legnagyobb beállításokon.
Hátha azért ez is szempont.
(Bajúszbá konfigjára gondolok)
+1 bajuszbára
mármint a konfigjára
evvel a procival 15 ablak mellett játszom a maffia2-t igaz hd-ban csak, de 40-fsp-vel
Processzor-nál írta valaki hogy akad neki a full hd film.
Ez a processzor hibája vagy a többi hw miatt lehet?
Bocs a sok kérdésért de ritkán veszek gépet, ezért biztosra akarok menni.
talán inkább A10-5700-t kéne venned
kb ugyanabban az árban van, kicsit gyengébb a teljesítménye(mármint ahhoz képest, hogy csak filmnézéhez, meg netezéshez használnád, és játékra nem)
de viszont a tdp-je az nem 100 watt, hanem csak 65
A10-5700 / A10-5800K is viszi egyébként a játékokat elég jól,bár sok helyen fullHD felbontáson már lejjebb kell venni a grafikából.
Egyébként ha később játszani akarsz,és kevésnek találod ezt az integrált videovezérlős megoldást,emellé a proci mellé HD7870-t is rakhatsz nyugodtan.
Egyszóval mind a 2 processzor nagyon jó,fullHD filmekhez messze elég,de játékokban is megállják a helyüket,ha arra kerülne a sor.
Egyébként ma iponon olcsóbb az A10-5800K mint az A10-5700,úgy hogy megéri az 5800K-t venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!