Intel Core i3-3225 3.30GHz LGA1155 Processzor jó játékra?
Ja és persze azt se felejtsük el hogy a fent maradó kb, 10-15ezret rászánhatod pl cpu hütöre 750K ra...
vagy am3+ 970 t venél FX6300 al
Rászánád jobb tápra Chieftec CTG 500 vagy FSP Raider 550
stb stb...
"Ha már megvan a VGA, akkor i3-at vegyél, mert erősebb, kevesebbet fogyaszt, és nem melegszik, és ha kevés lesz majd egyszer akkor tudod bővíteni i5 vagy i7-re."
1.Erősebb?Játékban alig lenne különbség az i3,és az Athlon között.
2.Kevesebbet fogyaszt?i3 TDP=55W,Athlon 750K=65W.Hát,ettől a 10W különbség se nagyon fogja megdobni a villanyszámlát.
3.Az Athlon jobban melegszik?Na,ez most nem igaz.Ezek az Athlonok igazából kiherélt Trinityk,IGP nélkül.
A melegedés pedig egyáltalán nem jellemző rájuk,bármennyire is hihetetlen.
Persze ezzel nem azt akartam mondani,hogy ne i3-at vegyen,de egy Athlon 750K még egy jó darabig elég lesz játékra,és az FM2-es foglalat még egy darabig jövőképes lesz,és bármikor cserélhet CPU-t,ha majd az Athlon nem lesz elég.
750K 100W TDP s mint a többi 4magos K proci is
.
"vehet i7-et" mi a rossebnek vene?
elöbb kéme egy gtx670/hd7950 hogy legyen is értelme a bika prociknak
igen fm2 be jönek új procik valaki azt mondta 8 magosak is nem mintha arra lene szükség de ha igaz akor biztos nem lesz gyenge platform késöbb
de hát látom kérdezö i3 at szeretnél ígyhát lényegtelen
Ja, 100W a tpd-je, de ez csak egy fogyasztási osztály. Nem fog annyit enni egy 750K. Nyilván nem fogyaszt 35W-al többet, mint egy alig különböző 740-es. :)
Persze, a kérdező azt vesz, amit szeretne, de ahhoz a vga-hoz valóban nincs értelme erősebb processzornak és mivel a fix keretből erősebb játékos gépet lehetne kihozni egy AMD procival, én azt venném.
1. Bármennyire is hihetetlen, nem mondtam, hogy az athlon melegszik.
2. Azt sem mondtam, hogy vegyen i7-et.
3. Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!