Játékra FX6300 vagy i5 3470?
Ez pénz kérdése.Az ha van rá pénzed,akkor mehet az i5,de az FX6300 is bőven elég minden játékra.Viszont a drágább CPU ne menjen a VGA kárára.
A magok számát pedig fölösleges hasonlítgatni,a két processzor teljesen más technológián alapszik.
"nekem i5-3470-em van és hd7950-em, 7950 elvérezne amd processzor alatt. barátom fx 8150-e mellett kipróbáltuk, rakat szart nem ér játékra az egész cpu. 1080p felbontásban is köröket ver az i5-3470 a 8150-re... minimum fps-ről nem is beszélve. amd mellett nagyon instabil volt az fps főleg skyrim alatt megzavarodott. egyszer 50, máskor kicsit elfordítottam az egeret 40, aztán hirtelen 60... borzalmas. i5-3470-el stabil 60fps. 6-7 gépzabáló graf moddal is bőven megvolt 40-45 felett kívül. amd-n meg kemény 25-30fps-ek voltak modokkal."
Erre inkább nem mondok semmit...
Nekem FX8120-am van,HD7870-el párosítva.Eddig nem volt olyan játék,ami kifogott volna rajta.Minden nagyon szépen megy vele 1920X1200-as felbontáson.
Amúgy kihajtsa a HD7950-et is ezzel nem lesz probléma.
"hiába a 7950 ha egy olyan szutyok cpu van mellette."
Figyu,ha nem értesz hozzá,akkor megkérünk,hogy ne mondjad itt a baromságokat.Köszi!
Nincs olyan játék,aminek nem lenne elég egy FX6300,és még egy darabig nem is lesz.
Játékokhoz elsősorban egy jó erős VGA,nem pedig CPU szükséges.
Egy FX6300-ról pedig nem lehet elmondani,hogy gyenge...
Tessék egy teszt.
"230,vagy 210 FPS.Te jó Isten,mekkora a különbség!210 FPS már rég a szaggatási küszöb alatt van!Intelt kell venni!Az AMD sz@r."
Szánalmas tud lenni egy két ember,aki nem tudja levenni a kék szemüveget magáról...
OFF
Istenem,nagyon kérlek,hogy hozd vissza Hart-ot mert nélküle ezt nem lehet kíbírni ép ésszel...
Az a bajom, hogy megy róla a vita, valaki azt mondja, hogy bőven elég játékra egy FX is, valaki meg indok nélkül lefikázza. Rohadtul nem lehet ténylegesen reális véleményeket olvasni... [link]
E szerint sok oldal van, ahol az i5 nyer, de a játékoknál pont nem nagyon mutatkozik meg, főleg a Diablo 3-nál.
Még nem tudom mi legyen, de valószínűleg i5 3470, esetleg 3570 lesz, a kártya meg 7870. Remélem 2-3 évig elég lesz játszogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!