Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az össze állítás megfelelne...

Ez az össze állítás megfelelne nekem?

Figyelt kérdés
az egyik haveromnak van egy eladó régebbi gépe. Pontos adatokat nem tudom, de azt tudom, hogy a video kártya az Nvidia Geforce GTX 650 a processzor pedig Intel Core i5-3350P. Nem várok tőle sok extrát csak azt, hogy fusson rajta a burnout paradise meg az oblivion többet nem várok tőle
2013. febr. 2. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezen a gépen mennének az új játékok is pl bf3 planetside 2 skyrim stb.... de azért kérdezdmeg mennyi ram van benne legalább 1600mhz-s ddr3 mas 4gb legyen benne!
2013. febr. 2. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:
még annyit tudok róla, hogy 2TB HDD van benne meg 4 GB RAM többre nem voltam kíváncsi, mert nem nagyon értek a számító gépekhez
2013. febr. 2. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Táp típusa? mert az se mind1
2013. febr. 2. 22:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de biztos, hogy jó, mert ő ezzel foglalkozik, hogy számító gépeket rak össze megrendelésre
2013. febr. 2. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
ezek a jó táp márkák FSP,Chieftec,coolermaster, szerintem ezek a jó féle márkák! HA codegen van benne szerintem azt cseréltesd ki mert az hát hogy fogalmazzam nem normális aki azt rak az új configokba.
2013. febr. 2. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát azért annyira nem lehet hozzáértő a haverod,HA játszós gépbe i5+GTX 650 kombót rak.

Ha GTX650 Ti lenne,meg se szólaltam volna,de így játékra nem a legnagyobb csúcs.

Meg egyébként se ismerjük a tápot se,alaplapot se,ház is számít azért, úgyhogy jó lenne ha ezeket megtudnád.

Egyébként mennyit szánsz gépre?

2013. febr. 3. 01:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem játékra csinálta hanem csak úgy. 100 ezret kér érte baráti áron
2013. febr. 3. 01:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ehhez ismerné kéne a teljes konfigot.
2013. febr. 3. 01:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár amúgy tényleg nem nincs rossz áron.

i5-3350P 43 ezer

GTX 650 30 ezer

4GB RAM 6 ezer

2TB HDD 22 ezer

Szóval ez bolti áron ennyibe kerülne,plusz még az alaplap,táp,ház,optikai egység.

De tény hogy játékra gyengébb CPU+erősebb VGA páros jobb lenne.

2013. febr. 3. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!