Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor futnak jobban a játékok?...

Mikor futnak jobban a játékok? Ha 2x1GB ram van benn, vagy ha 2x1GB + 1x512MB?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy valami iszonyatosan laggolnak a játékok, a legkisebb felbontásba, legkisebb grafikába, de nem olyan játékok amiket nem bírna el a gép, hanem olyanok amiket az ajánlott beállításokon is bőven elbír.

Arra gondoltam hogy az nem tetszik a gépnek, hogy dual channelben fut 2x1GB 800MHz-s ram+ba meg egy 512MB-os egymagába. Nem értek nagyon ehhez. Tényleg ez lehet a probléma? lehet hogy gyorsabb lenne ha kivenném azt az 512-est?

2013. febr. 2. 20:26
 1/3 anonim válasza:
Dualban a legjobbak a ramok..probléma lehet az is, hogy nem egyidejűek a ramok..tehát nem egyszerre vetted őket,különböző idejűek...vagy... pl az 512es hány mhz-en fut? mert szinkronban kell lennie a másik rammal...én a 2x1gb verziót ajánlom...processzorod hány mhz-en fut?
2013. febr. 2. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Ha az 512 RAM frekije alacsony, akkor a többi is azon fut. Legegyszerűbb ha kikapod az 512-est is kipróbálod, hogy szaggat-e...
2013. febr. 2. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm már megoldottam, az volt a baj hogy a két db 1GB-os 800MHZ-s volt, az 512-es 400MHz-es, de arra a fránya 512-esre azt írták hogy 800MHz..egy ilyen kis cetli volt ráragasztva, és a vicc hogy PC boltba vettem, na mindegy,kicseréltem és most 2x1GB és 2x512MB fut, szóval 3GB, és elég jó így :D

A processzor amúgy 3.2Ghz-n fut. (kétmagos)

2013. febr. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!