Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kikapcsol a gépem, mit tegyek?

Kikapcsol a gépem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éves acer extensa gépem van. Sokszor csinálja azt, hogy felpörög a ventillátor és kikapcsol a gép. Főleg játékoknál fordul elő. Szerintetek mi a lehet a gond? Valami programmal ezt lehet befolyásolni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 2. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem túlmelegszik.
2013. febr. 2. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem poros véletlenül? Nekem utoljára akkor csinált ilyesmit amikor poros volt a ventilátor, mert nem szellőzött rendesen!
2013. febr. 2. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt a 3 év alatt kiporolva? Mert ha nem akkora ideje lenne..
2013. febr. 2. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám kitakarítani?
 5/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok, még annyi, hogy áramtalanítsd és amennyire lehet töröld meg! Én ilyen nagyobb ecsettel szoktam kiszedni közüle a port!
 6/12 anonim ***** válasza:

Még mindig a 2. vagyok :D

Csavarozd ki hátul, aztán szerintem le lehet pattintani az oldalát! Legalábbis az enyém így működik!

2013. febr. 2. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kompresszorral szoktam.
2013. febr. 2. 20:28
 8/12 anonim válasza:
Ha újraindul game közben,akkor a processzor kicsit túlmelegszik..én a helyedben az egész gépet kitakarítanám.a processzort azért nézd meg,hogy nem mozog-e a hűtő rajta...meg azt is érdemes megnézni,hogy a hővezető paszta a processzor és a hűtőbordaközt megvan-e még...mert sokat számít ha nincs rajta...elsősorban teszteld le a procidat, hogy hány fokon megy... erre alkalmas progi az everest.
2013. febr. 2. 20:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, kifujattam kompresszorral, eddig még nem pörgött fel és egész jól hűt! :) Eddig csak meleg jött ki oldalt, már hideg jön... köszi a segítséget! :)
2013. febr. 2. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) ugye sok por volt benne?
2013. febr. 2. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!