Egy Geforce 550 ti 1 GB GDDR5 192bit kartya mai jatekokat elviszi e full hdban kozepes beallitasokkal?
Ahogy hirtelen ránéztem 25körül adják amiért kapsz újonnan hd7750et és azon a szinten is van az 550 ti.
Szóval szerintem max 20körül érné meg tekintve, hogy mindenképpen használtan veszed, illetve 25körül már újonnan kapsz ugyan olyan teljesítményű kártyát drágábban meg értelemszerűen jobbat.
Szerintem 20k-nál nem ér többet használtan.
Amúgy elég parasztvakítós kártya, hiszen inkább a GTS450 utódjának tekinthető, de megkapta a GTX nevet, ráadásul a 192 bites memóriavezérlő (6db memóriachip) 768MB vagy 1536MB kapacitást jelentene normál esetben, de itt nem azonos kapacitású chipekkel elérték az 1GB-t, amit a kártya valószínűleg nem is tudna hatékonyan kihasználni (valószínűleg egyébként elég neki a 768MB is, mert 1GB memóriával jól elvan egy GTX650Ti vagy egy HD7850 is egy fullHD monitor esetén, amik ennél erősebbek). Mai szemmel a 116W TDP sem túl kevés, bár vállalható kategória (a nem sokkal lassabb HD7750 kevesebb, mint fele ennyit fogyaszt illetve az erősebb HD7770 is csak a háromnegyedét kajálja ennek max terhelésen....HD7750 újonnan 25k körül kapható)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!