NVidia GeForce FX5500 HIBA SÜRGŐS!?
Figyelt kérdés
vettem egy vga-t fx5500
beraktam a gépembe jó régi:)intel desktop board d850mv-vel
és mikor bekapcsoltam bejön a vgá-ról infók és elment a kép és kikapcsolt a gép.Most akkor hogy is van ez???A régi vgával(radeon 9800se) megy a gép.Néhe be birom hozni a bios beállításokat az f2-vel.Segítség!!!
2013. febr. 1. 20:51
11/18 kalosavo válasza:
a TÁPEGSYÉG adja le az áramot az alaplapnak ami a videókártyának... ha nem tudja leadni a megfelelőt eldobja magát a rendszer jobb esetben ad egy ijen kattanó szerü hangot a táp mikor elmegy a kép?
12/18 A kérdező kommentje:
akkor nagy eséllyel ez a problem.amúgy a régi vgával megy a winxp
2013. febr. 1. 21:34
13/18 A kérdező kommentje:
Bármelyik táp passzol a gépemhez???
2013. febr. 1. 21:35
14/18 anonim válasza:
mert ennek nem kell a vgahoz csatlakoznia agp vagy pci expresből kapja az áramot attól függ melyik van az alaplapodon a lényeg valószínűleg a táp lesz
15/18 A kérdező kommentje:
És valami más problem nem lehet???
Mert azt nem értem hogy a régi cucccal elindul rendesen a gép.Akkor ezt meg miért nem bírja???
2013. febr. 2. 07:57
16/18 A kérdező kommentje:
Meg akkor a táp hogy halt volna be ha megy a gép rendesen?
2013. febr. 2. 08:00
17/18 A kérdező kommentje:
bocs a táp FSP
2013. febr. 2. 08:51
18/18 anonim válasza:
Nálam felmerült ugyanez a probléma.. behozza, hogy GeForce Fx5500, Nvidia Corporation... blabla utána meg sötét kép.A VGA vadonatúj. Kétlem, hogy a táppal lenne baj (codegen 400w),1,5gb 400mhz ram mellett.. valaki ha tud valami info-t/segítséget nyújtani azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!