Mennyit bírna ez a konfig (gamer)?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó:
Alaplap:Gigabyte H55M-S2H
Proci: Intel I7 860
VGA: Sapphire HD 7950 3GB OC
RAM: 8gb 1333 Mhz
Ez hogy vinné a mai játékokat? Ne ajánljatok másik hardvereket, mert már biztos,hogy ez lesz csak kiváncsi vagyok mennyit bírna pl 1 BF3,Crysis 3-ban 1920x1200-as felbontásban... (Medium,Hugh,Ultra beállítás?)
2013. febr. 1. 15:52
1/6 Osynho válasza:
Eldöntötted, hogy ez lesz, de nem tudod mire jó? :D Érdekes. :)
Egyébként BF3-at biztos vinné tök ultrán, Crysis 3 nagyobb étkű, de nem lesz gondod vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért annyi elképzelésem volt róla, hogy nem olyan rossz csak sokan mondták, hogy a 1156-os foglalt miatt nem nagyon jó,de lapot nem szeretnék venni ezért döntöttem a 860-as melett :)
2013. febr. 1. 16:00
3/6 anonim válasza:
Mennyiért veszed ezt a 4 alkatrészt?
4/6 A kérdező kommentje:
RAM+lap megvan, a procit 35-40K-ért (Vaterán van ezért nem tudom mennyibe fog még kerülni pontosan) a VGA-t meg szerintem bolti áron (79 ezer Ft)
2013. febr. 1. 16:05
5/6 Osynho válasza:
Játékra tökéletes egy i5 750-760 is, amit 25 ezertől megkapsz.
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Csak ne ModeCom Logic 620 al használd
de hát te dolgod végülis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!