Milyen gépházat ajánlotok 15ezer Ft körül?
Figyelt kérdés
(táp nélkül)2013. jan. 31. 21:47
1/5 tiburtius válasza:
Van kevesebbért is, pcx.hu-n láttam egy nagyon jó ledest, 10 ezerèrt, ventillátort is lehet az elejébe betenni.
2/5 anonim válasza:
Nekem egy Aerocool Strike X one-om van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó hűvös van benne és 400mm-ig megy bele videokari. A kábel rendezés nem volt egyszerű, de attól még jó kis ház. Egyébként ebben az árkategóriában kb ugyan azt kapod csak kicsit máshogy néz ki és más rajta a matrica.
3/5 A kérdező kommentje:
OMG....nagyon tetszik a tied második :)
2013. jan. 31. 22:08
5/5 anonim válasza:
Thermaltake MSI-Commander ( nem biztos hogy pont ez a neve!)
Thermaltake GS-III
Coolermaster Knight R350
Nekem thermaltake gs-III van és tökéletes, a beépített hátsó kék led venti nagyon jól kiszívja a meleget a gépből és rendkívül jól szellőzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!