Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul?

Miért nem indul?

Figyelt kérdés
Vettem majdnem egy teljes új gépet hdd es gpu nélkül majd összeszereltem itthon. Kész meg minden majd elindítom és nem tud rendesen elindulni ki be kapcsolgat. Majd megforditottam a tapot gondolva lehet a venti a baj. Igy viszont el sem indul egyatalan. Mi lehet a gond? Vigyem szakemberhez?

2013. jan. 30. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Leírnád ezt a konfigot?Főként a tápot is.

De hogy érted hogy megfordítottad?

2013. jan. 30. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nvidia geforce gt 430, asrock 970 extreme 3, amd fx 6100,8 giga 1600mhz ram, és 650w.s fsp raider táp úgy ennyi ami fontosabb. A tápot úgy fordítottam meg h a ventillator a gépet hûtse ne az asztalt. :D
2013. jan. 30. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Mármint most befelé fújja a kinti levegőt, és nem kifelé fújja a benti levegőt?
2013. jan. 31. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:

a tápot ne forgasd,Mindenesetre érdekes hogy megfordítottad:)

a videókarit nem hiszem hogy fordítva tetted be,a vinyónál nézd meg a jumpot,lehet az ven rossz helyen.Valamint nézd át mégegyszer a bekötéseket nem-e hibáztál valahol..

2013. jan. 31. 10:07
 5/5 A kérdező kommentje:
A probléma az volt,hogy gyárilag rossz volt a táp. Hétfôn visszaküldöm és utána valszeg mûködni fog. :)
2013. febr. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!