Intel Pentium B970 vs. Intel Core™ i3-3110M?
Sziasztok! Holnap vásárolok egy új notebook-ot a régi, öreg Acer Aspire 5315-öm helyett. Már hónapokkal előre meg is terveztem melyiket fogom megvenni. A T-Homnál tudok csak vásárolni a számomra kedvező feltételeik miatt, mivel nincs annyi pénzem hogy kicsengessek 150-170 ezret egyben. Na szóval el is terveztem de a most Vasárnap a kínálatba kerülő Asus K55A áthúzta az összes tervemet.
Nem tudom eldönteni melyiket vásároljam. Igazából a nagy különbség a Processzor és az Integrált videó kártyában rejlik. Még az általam előre betervezett Samsung Series 3 350V5C-ben egy Intel Pentium B970 processzor Intel HD Graphics videó kártyával addig a riválisnak Intel Core™ i3-3110M processzora van Intel HD Graphics 4000 videó kártyával.
1. Samsung Series 3 350V5C: [link]
Ár: 29 940 Ft kezdőrészlet, + 24x 2915 Ft kamatmentes részlet.
2. Asus K55A: [link]
Ár: 39 900 Ft kezdőrészlet, + 24x 3750 Ft kamatmentes részlet.
A kérdés az az hogy az Asus megéri e a kezdőrészletbeli +10 ezer forintot és a havi +1 ezer forintot vagy nem tud annyival többet mint a Samsung és maradjon az.
Amire kell: Tanulás, Filmek-Videók Full HD Minőségben akadás nélkül, Videószerkesztés, Photoshop, régebbi játékok akár legalacsonyabb grafikán élvezhető sebességgel.
Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!