Ibm thinkpad m52 gépen a hang nem megy "új hangeszköz a hight definition audio buszon. Xp sp3as van a gépen. Neten+hivatalos oldalon szedtem le 1 kaás drivert. + ac97et is és semivel semm egy. Mit tehetek?
30-as linkhez:
NE a zöld gombot nyomogasd, mert egy undorító "downloader" programot akar telepíteni, hanem alatta a direkt link van.
Leszedtem a drivert, kicsomagoltam és belenéztem. Tényleg XP-hez van és tényleg jó 1981-hez is. De a fentiek után halál nem biztos, hogy megy a te gépeden is, mert kinézem a noti gyártókból, hogy egymásnak keresztbe tesznek, pedig a drivert nem ők írják ...
Eredetileg Compaq driver.
the audio driver files do not support your computer hardware.
note:uninstalláljam az audió progit induljak újra és újra...
Nem maradt rajta az AC97 driver véletlenül?
Amúgy XP alatt nagyon hülyén volt megoldva P4 lapoknál a hang.
Van egy Audio Bridge a chipsetben. Jó esteben csak a chipset driver kell, de pl. SiS chipsetnél utána még külön fel kellett tenni. Ha azt látta már a gép, akkor tudott felmenni az Audio driver. A HD Audionál meg ugye a patch még megfejelte a bonyolítást.
Ez elvileg Driver gyalu, csak nem tudom Soundmax-ot szed le vagy sem. Hátha fent maradt valami szemét. Ha utána újraindítás után se megy fel a driver, akkor tényleg feladom. 6 év szenvedés után még az Asus is leszokott marha gyorsan a SoundMax vezérlőkről ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!