Melyik a jobb játékra amd 7870 vagy gtx 670?
nem egy kategória... gtx 670 erősebb de drágább is, attól függ mennyi pénzed van.
de gtx 670 árában már 7970-et kapsz, ami bucira veri az nvidiát
http://www.youtube.com/watch?v=qUdoBmgZwOU
tudom azt irnak oda amit akarnak de pl bf3 ki van probalva eloben es tenyleg ugy alakult az fps teszt ahogyan itt latod
hát a dislike bar sokmindent elmond...
de akkor mi a tökömért teszed ki a kérdést ha már elkötelezted magad a 670-nel?
Ráadásul egy ezerszer gyengébb vga-val hasonlíttatnád össze... istenem
Kérdező:
Ha te különbséget teszel nekem szabad szemmel a 70, és 80 fps között, szobrot emelek neked
mellesleg a 13.1-es catalyst nagy löketet adott a 7xxx szériának és mivel már eleve egy szinten voltak bf3 alatt így ezután a 7970 simán elveri.
nem beszélve a crysis 3-ról, ott dagad tovább az előnye. Gondolj a jövőre is. Miért vennél egy kategóriával lentebbi vga-t ha kapsz ugyanannyiért abszolút high end kártyát?
tantratyuk
az a helyzet hogy a crysis 3 nal nem nagyon dagadt eddig a 7970 es elonye a gtx 670 el szemben a multkor irta valaki de majd ha erdekel be is linkelem neked szoval irta hogy 1600*900 as felbontason 30 fps alatt produkal a 7970 ekkor letoltottem en is a beta verziot es ugyan ezekkel a beallitasokkal 45 es 60 kozt mozgott az fps em csodalkoztam is ezen nagyon mert itt mindenki azt irta hogy sokkal jobb a 7970 es igazabol jobbnak is kene hogy legyen de akkor ezt most mar nem nagyon ertem kulomben ha nem hiszitek felveszem telefonnal vagy valamivel es feltotltom hogy lassatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!