Integralt grafikus kartya az ujabb alaplapokon vagy a procikban vannak?
Figyelt kérdés
latom h ujjabban vannak az amd reszerol ezek az apu-k ahol a prociba van graf kartya,de olyanrol is hallottam h az alaplapon is szokott lenni...ez igaz? az intel eseteben h van? ott az alaplapon vagy a cpu ban van? vagy ott is lehet egiben is meg masikban is?2013. jan. 29. 22:07
1/3 A kérdező kommentje:
en eddig azt hidtem h az alaplapokon mar csak a kivezetese van,de lehet h tevedek
2013. jan. 29. 22:09
2/3 Komplikato válasza:
Intel esetében is az I7 processzorok esetén a processzorban van az APU, persze van anélkül is.
Tehát mindkét gyártónál a processzorban van.
(Amúgy nem új találmány, anno a Cyrix-nak volt ilyen sorozata amiben hang és videóvezérlő is volt mielőtt csődbe mentek és megvette AMD, a Pentium 1 korszak végén!)
3/3 A kérdező kommentje:
aha ertem.nagyon koszi a valaszt
2013. jan. 29. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!