Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 Magos Intel Celeron processz...

2 Magos Intel Celeron processzort, a windows és más programok miért látják 1.60 GHZ 1 magosnak?

Figyelt kérdés
Windows szerint 1.60 ghz intel celeron G440 processzor. Everest szerint a CPU-nál Unkown, a CPUID-nál ugyanaz mint a windowsba. Másik program (nevét nem tudom XD) meg Phenom 3-at ír. Teljesítményben is azt érezni hogy rossz a processzor. (nem használtan lett véve, friss bolti) Valami megoldás hogy ez tényleges 2 magos legyen? (Alaplap: Gigabyte H61M-S2PV
2013. jan. 29. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért mert 1 magos csak [link]

Viszont hogy miért phenomnak látja, azt nem tudom.

2013. jan. 29. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Aida64et használd , az rendesen fel fogja ismerni a procidat , az Everest már régi
2013. jan. 29. 23:14
 3/6 Emberek ***** válasza:
2 magos a procid, DE 1 valódi mag, és 1 logikai mag van benne. azért látják csak 1 magosnak
2013. jan. 30. 11:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor teljesítményben miért ilyen vissza húzódott a proci? megnyitok valamit felugrik 100%-ra.
2013. jan. 30. 16:59
 5/6 Emberek ***** válasza:
jó kérdés.. nekem a laposomban van egy Celeron 1.7-es, és szintén ugyanezt csinálja.. szerintem nagyon leterheli a procit az op.rendszer
2013. jan. 30. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
XP rendszer van fent. Ennek nem kéne terhelnie ennyire a gépet. Próbáltam Win7-et, az normálisabban ment, de az a videókártyával volt rossz.
2013. jan. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!