Adott egy ASRock P55 Extreme4 alaplapom. Ezen a lapon CrossFireba bele lehetne rakni két db ASUS EAH6850 VGA kártyát és működne velük? Legfőképpen olyantól érdekelne a válasz (ok) aki már épített CrossFire rendszert és avatott a témában.
Van az alaplaphoz CrossFire lista, de csak ős régi kártyák vannak benne. Ezekkel volt betesztelve, hogy rendben működik elvileg? De az új említett kártyákkal is működne?
Vagy csak ami a listán van?
Támogat CF-be mindenféle kártyák.Viszont függ elsősorban attól is hogy most jelenleg milyen procid van? (min.i7 860 legyen) Hogy ki birja hajtani a kártyákat.Viszont..mivel én is tulajdonosa vagyok egy ilyen kártyának szerintem nagyon nem érné meg a CF.
Ugye DC1-es hűtés lenne mind2 karin.Így amikor egybe raknád egy kis körömhegyni hely maradna köztük így királyul fűtenék egymást...
Nekem 70 alá nem esik játék közbe,hiába a a hatalmas oldalsó venti a tágas ház stb..stb..Felmegy az akár 74-76 fokokra is.
Képzeld el,beteszed az első kártyát ugye az ott tud valami levegőt szívni a venti,de ugye jönne a másik kari ami ezt a kis levegőt is elzárja tőle.+Ez a hő menne rá a másik kari nyákjára és ez még ad neki jó pár plusz fokot.
És ugye mivel jár a magas hómérséklet?Hát gyorsabb és egyben hangosabb ventikkel.
Ehhez jön a dupla annyi fogyasztás stb..És teljesítmény növekedés pedig nem lesz annyi mint egy hd7870-é.
Tehát nem éri meg a CF.Inkább 1 karis rendszer.
Nincs értelme a 6850CF-nek.
- nagyobb fogyasztás
- nagyobb zaj
- driver gondok
- 2 kártya ára
- összesen 1gb vram, ami kevés ekkora teljesítményhez
Egy db 7870-es megoldás, ha nagyobb erő kell, azt egész jól lehet húzni, nem úgy, mint a 6850-eseket. :) Esetleg 7950.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!