Valaki írna egy jó gépet játékra?
Magyarán 150 ezerből kéne egy konfig játékra?
Bocsi,de szerintem nem így kéne kiindulnod.Ha tényleg csak játékra lesz,nem túl arányos így.Az alaplap és a ház oké,de egy 50 ezres procihoz (FX-8xxx,i5),erősebb kártya is mehetne.
Árak alapján mindenképp MUNKAgép
és NEM játék gép!
de hát te tudod...
ha meg specifikus játékra lesz le kelet volna irnod melyikek pontosan
ASROCK 970 Extreme3
menny: 1 db +
egységár: 19.962 Ft
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
egységár: 32.680 Ft
CORSAIR 8192MB DDR3 1333MHz CL9 CMX8GX3M1A1333C9
egységár: 12.277 Ft
GIGABYTE GZ-G1 Plus
egységár: 17.614 Ft
FSP Raider 550
egységár: 15.646 Ft
SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
egységár: 59.774 Ft
Kosárban: 6 tétel
Összesen: 157.952 Ft
Én inkább valahogy így venném.
((LoL
pont hogy ""mi"" nem rakaszkodunk rögeszmékhez hanem rugalmasan tudjuk alakítgatni a gépet és nem pedig valmihez mindenkép ragaszkodva bármi is a felhasználás meg az összeg...))
Neked egy tojás van az agyad helyén?
És egyébként menjél és írjál konfigokat,ne pedig odaböfögd a kérdésekbe a butaságaidat.
Te,meg a Phd professzor,meg az összes többi balek menjetek dolgozni a pcoutlet-hez,ott pont ki tudnátok bontakoztatni a tehetségeteket.
"((LoL
pont hogy ""mi"" nem rakaszkodunk rögeszmékhez hanem rugalmasan tudjuk alakítgatni a gépet és nem pedig valmihez mindenkép ragaszkodva bármi is a felhasználás meg az összeg...))"........igen az én rugalmasságomhoz viszonyítva mindíg az ellenkezőjét az enyémnek áhh ezt nevezem ám én rugalomnak....csak az ujjakat akarjátok kipaszírozni az oldalról mint amikor eg kis gyerek egy teljesen vad idegen osztályba megy be....
Persze.Szabadidőben azért járok ide,hogy netharcot vívjak valakivel,aztán megszerezzem a Hardverek témakör feletti irányítást.
nem bírom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!