Mi az a reboot hogyan kell csinálni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 19:14
1/14 anonim válasza:
Windows gomb + R
shutdown -r -t 01
Enter
2/14 2xSü válasza:
A reboot jelentése: újra bootolás.
A boot az operációs rendszer betöltődésének folyamat.
Magyarán: reboot - újraindítás. Windows esetén vagy #1 által leírt módon, vagy a Start menüben kiválasztod az újraindítást. Telefon esetén a ki-, majd bekapcsolást jelent…
3/14 BM-Striker válasza:
Újraindítás.
Megnyomod a reset gombot, vagy a start menüből újraindítod, vagy parancssorba beírod:
shutdown /r /f /t 0
4/14 A kérdező kommentje:
de androidon mit kell csinálni és mit jelent androidon?
2013. jan. 28. 19:29
5/14 anonim válasza:
Kikapcsolod az a k.rva telefont, aztán bekapcsolod megent :D
7/14 Lujza21 válasza:
És mi van akkor, ha én véletlenül ,,rebootoltam" az androidos tabletemen és szeretném mondjuk visszakapni a képeimet? Lehetséges ez? Köszi előre is a választ!
8/14 BM-Striker válasza:
Amire gondolsz a gyári reset.
Reboot-nál nem vesznek el fájlok.
9/14 Lujza21 válasza:
Hát pedig nekem elvesztek, de nem biztos, hogy rányomtam a rebootra, csak én gondolom, hogy ez történhetett, mivel más magyarázatot nem találtam az elveszett képeimre és dokumentumaira. Semmit nem nyomtam meg, egyszerűen egyik nap minden megvolt, másnap bekapcsoltam és semmi. Valaki szerint vírus, de nem tudom, hogyan, mert van rajta vírusirtó, végig is futattam, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!