Melyik a jobb cpu hűtő? Arctic coolig freezer 13 pro vagy Corsair CWCH 40 esetleg 55?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 16:06
2/10 A kérdező kommentje:
Miért? Mennyivel? Megéri a felárat? (~ 7k)
2013. jan. 28. 16:10
3/10 A kérdező kommentje:
Egy fx 6300-ra menne.
2013. jan. 28. 16:14
4/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Mért kéne vizhütés? rosszúl szelözö a gépház?
vagy pedig ráfújná valamire a léghütés a meleg levegöt?
17ezer lene a corsair?
mery eben az árban már rengeteg léghütéses válszték van ami jobb is tán mint 13 Pro
5/10 A kérdező kommentje:
Jól szellőző házban lenne, csak gondoltam a tuning miatt nem árthat a vízhűtés. Szimpla léghűtésért, pedig nem adnék ki ennyi pénzt.
2013. jan. 28. 16:32
6/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Pedig ha minden ideális optimális tehát mgfelelöen tudnak müködni akkor sokkal jobban teljesítenek a léghütésesek mint az azonos árban lévö vízhütésesek
.
vízhütés ami ténleg normális az nem Corsair H100 al kezdödik hanem utána! sajnos de hát te dolgod mit veszel és te tudod a körülményeket
7/10 A kérdező kommentje:
OK, köszi akkor léghűtés lesz, csak most gondolok bele, hogy egy vízhűtés mennyivel több helyen tud elromlani és folyhat is ráadásul.:S
2013. jan. 28. 18:40
8/10 Közveszélyes Kontár válasza:
:D
nem tudom mire kell és hogy de ezek közül a Pro léghütés
én mostanában Scythe Mugen 3 Rev. B t ajánlanám kb. 13ezer ipon.hu oldalon is van
nézd meg hátha megtetszik
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor vagy freezer 13 pro vagy mugen lesz.:)
2013. jan. 28. 21:26
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!