Win XP telepítés megszakad. Mi lehet a baj?
Egy kéz alól vásárolt alaplappal CD-ről a Win XP-t szerettem volna telepíteni. El is indul a telepítés, de 1-2 perc múlva, mikor oda ér, hogy "fájlrendszerek telepítése, Windows fájlok telepítése" -ezt nem tudom biztosan hogy szó szerint írtam-e le- ekkor, és mindíg ekkor- a képernyő elfeketedik, bal fölső sarokban villog egy kurzor, és semmire nem reagál ezután a gép. Mi lehet a baj?Az okozhat esetleg ilyen tünetet, hogy egyébként azon a merevlemezen amire tölteném az XP-t, telepítve van egy Win 7-es op.rendszer?
(A lemezt már újraírtam, hátha ott volt a hiba, de semmi nem változott)
A Win7 bekavarhat, az meg lehet nem fog majd indulni.
Minek az XP? A 7-es teljesen jó már helyette, most már a legtöbb program fut rajta.Az Xp meg nem egy nagyon stabil rendszer.
De a win7-et kipróbáltad, hogy megy-e az "új" alaplapodon?
Mert ha nem akkor lap is lehet hibás, persze ezt nehéz látatlanba megmondani.
A HDD-n akkor formáznám a kiszemelt partíciót, amikor erre megkérne a telepítő progi. De odáig még nem jut el.
A Win7-em még működik (most is azt használom). Az XP-t azért szeretném telepíteni, mert ez az alaplap be sem tudja bootolni a Win7- op-rendszert vagy a telepítőt, (valami angol szövegben driver meg BIOS- frissítést javasol.) Gondoltam először felrakom az XP-t, onnantól már tudnék frissítéseket csinálni. (nincsen ugyanis driver-lemezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!