Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyenkor miit kell csinálni?

Ilyenkor miit kell csinálni?

Figyelt kérdés
van az usb kábel amit be kell dugni a gépbe és van egy ilyen memóriakártyaizé amiben van értelemszerűen a memóriakártya tehát így csatlakozik a géphez és amikor csatlakoztatva van nem működik tehát nem jelenik meg semmi a monitoron ez miért van?fontos lenne mert mindig működött és most is kéne működnie.előre is köszi a válaszokat!
2009. szept. 1. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg másik USB-be bedugni, lehet hogy a porttal van a baj. Ha az sem segít, esetleg másik gépen próbálkozz
2009. szept. 1. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs másik gépem de megpróbálom másik kábellel köszi!
2009. szept. 1. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem másik kábelre gondolt a kérdező hanem másik USB portra a gépen. Amúgy ha úgy se megy, akkor jobb gomb a sajátgépen, tulajdonságok, hardverek, eszközkezelő, és scan for hardware changes-t (nem tudom ennek a magyar megfelelőjét, sajnálom) told el. Ha az se segít akkor nyisd ki az USB eszközöket, és nézd meg melyik nem működik, és miért (talán hasznos az üzenet). Mert mindenképpen érzékeli hogy ott van a cucc rajta, legfeljebb valamiért nem megy.
2009. szept. 1. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi én is úgy értettem csak félreolvastam és félreírtam!
2009. szept. 1. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Az egyik Windows frissités MINDEN USB porthoz köthető AUTOMATIKUS inditást letiltott (régebben ez ment). Nekem az USB modem ugyanezt teszi, kénytelen vagyok Sajátgépben megkeresni azt a portot, amit használ, ikonra kattintás, aztán Ablak, onnan inditom. (Doungle Enumenator). Amikor leteszi a Tálcára az ikont és feldobja az Ablakot, akkor csatlakozás és kész.
2009. szept. 1. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Autorun.Inf féreg miatt tiltották le.
2009. szept. 1. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg is értem, engem irritál hogy beledugok a gépbe valamit és egyből indítani akarja. Hadd nézzem meg előbb mi van rajta.
2009. szept. 2. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemcsak te nézheted meg, hanem a gépe védelme is, pl. a vírusirtó. Biztonságosabb.
2009. szept. 2. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!