Melyik laptopot válasszam, mi a véleményetek? (alul bővebben)
Sziasztok! Pár hónap múlva szeretnék laptopot vásárolni. Legfőképpen multimédiás célokra használnám: youtube, zenehallgatás, egyszerűbb játékok( bár azért jó lenne ha kiakarnék próbálni valami komolyabbat, akkor legalább minimum grafikán vigye), ja és persze egyetemre kell (vegyészmérnök). Ugyanakkor szeretném ha jó minőségű lenne, ugyanis nem 1 évre venném. Maximum 200ezret szánnék rá, de akkor a pénzemért a lehető legjobb ár/érték arányút szeretném megvenni. Kinéztem ezeket:
Ja és lenne 1-2 kérdésem:
1. Mennyire éri meg eredeti windowst venni? Melyiket? 7 vagy 8?
2. Az intel hd 4000 az én felhasználásomra mennyire elég?( tudom hogy gyengébb a dedikált vga-nál)
3. Megéri az i5-t vennem,vagy megteszi egy i3 is?
4. SSD-t megéri tetetni a gépbe?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezek közül én a Dell Inspiron 5520 -t venném. Nagy háttértároló, elegendő proci, soksok ram.
2. Intel hd 4000 nem futtatja az újabb játékokat, ha igen akkor is annyi képkockával ami nem lenne elég az élvezethez
3. Belefér a keretbe, i5
4. SSD szerintem csak ha nagyon muszáj. Magamnak nem vennék, de mindenkinek más a véleménye.
ThinkPad ot venném
a többit tán nem is venném meg...
talán csak HD7670M/GT635M est ha játék fontos de 200ezresben már kicsit jobb videokártya is lehet
ThinkPad ban csak HD4000 van:)
most néztem meg jobban öket és csak Acer amiben szintén csak IGP van
de nem csak azt nem venném meg igazából kiestek kosárból
eslö toshiba azért mert Sandy i5 ös 7670 amugy is gyengébb mint 635
Acert irtam kieset mert se extra nicns bene se dedikált vga
dell elmegy
Asus elmegy
de mint egyetemre való laptopot nem veném meg öket
el kell döteneed mert ha i5 el és dedikált vga val veszed iylen árban akkor annak rövid üzemideje lesz melegedni fog és nem lesz strapabiró
szóval kompromiszumot kell kötnöd
HD4000 ténelg nem erös de minimumon ezt azt elvisz
#5 ja azhitem számit minöség
hát oké tul vanak akkor nem jók mindegy
ténleg kerestél?:)
ez micsoda ha nem jobb és 200 alat van:)
már ha játék fontos
de godnolom most már az sem:P
Laptopszalon televan 200ezere alatti Dell Vostrokal...
szóval még ilyen is van olcsóbban mint amiket elöbb linketem:)
17" os 1600x900 as laptop persze gondolom emiat fogyaszt is a kijelzö kisé... de filemzni biztos jó vagy nagyobb munkaterületén dolgozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!