Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptophoz lehet venni csak...

Laptophoz lehet venni csak egy! Darab billentyűt, ha egy megsérült?

Figyelt kérdés
nekem spec.-space- billentyű kéne...szóval külön kaphatok ilyet??mennyibe kerül?szervízben beleteszik?
2009. szept. 1. 17:33
 1/6 A kérdező kommentje:

csak azért gondoltam mert nem sokban tűnik másnak mint bármilyen más gép billnetyűzetánek gombja..azt ne írjátok h.vegyek új billentyűzetet,mert

1.mint írtam laptopról van szó

2..ha vennék is egyet, és külön csatlakoztatnám a géphez,elég macerás lenne hordozni és felesleges is...

2009. szept. 1. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:

1 darab billentyűt valószínűleg nem, de egy komplett bontott billentyűzetet (rossz is jó) biztosan tudsz venni. Legelőször a Vaterán és a Hardveraprón nézz szét. Utóbbin keresem hirdetést is adhatsz fel. ( [link] , [link] )

Nem írtad milyen laptopról van szó... Legutóbb 500 Ft/db áron árult valaki bontott Acer notebook billentyűzeteket, jót is hibásat is egyaránt. Sok olyan apróhirdetést is találni hogy valakinek az alaplap ment tönkre a laptopjában és szívesen eladná darabonként a többi cuccot: billentyűzet, touchpad, kijelző, olvasó, hdd, wifi, stb...

2009. szept. 1. 17:52
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi!

de most komolyan egy billentyű hibája miatt az egészet ki kell cserélni???

ezt amúgy hogy lehet kivitelezni?megveszem és pl.szervízben beteszegetik az összeset egyenként nekem(elég béna vagyok)..

amúgy szám.technikai szaküzletben nem lehet ilyet venni??

2009. szept. 1. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:
jah ASUS laptopról van szó:)
2009. szept. 1. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mind kicserélni! Csak kicsi a valószínűsége hogy 1 db billentyűt valaki elad neked... Viszont ha az említett módon megveszel 500 Ft-ért egy másik billentyűzetet, akkor arról átteszed azt az egy gombot. Ha később másikkal is gond lesz akkor már lesz kéznél cseregomb... :)
2009. szept. 2. 06:57
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben!!értem!!hálásan köszönöm a segítségedet!!
2009. szept. 2. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!