Mivel jobb, vagy mi a különbség az USB -s, és a PCi wifi adapterek között? Mellette lenne még egy kérdésem?
Most PCi megoldással van internetem az asztali számítógépen, de az elromlott... Most vásárlás előtt álok... Másik dolog, hogy a router az emeleten van elhelyezve, én meg a földszinten vagyok... és a ház némely pontjában gyenge, meg az én szobámban is... Néha lassú az internet. Ezt hogyan lehetne orvosolni? Mivel lehetne erősíteni az internet erősségét.
60/30 internetcsomagunk van
tp-link tl-wr741n router
A pci adapter meg egy ősrégi...
Kérlek titeket segítsetek! Abban is hogy ti milyen terméket ajánlotok.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Az USB -s sokkal rugalmasabb szerintem. Nem csak asztali gépbe használhatod, és a gépet sem kell miatta szétszedni.
Ha külső antennásat veszel még az sem igaz, hogy a PCI/PCI-E -es erősebb lenne.
Ezen kívül a PCI -os pozícióját nem tudod rugalmasan módosítani, ha berakod az íróasztal alá be is árnyékol neki rendesen.
Egyedül hátránya, hogy kicsit jobban eszi a procit és az USB sávszélt. De modern gépeknél már ez is jelentéktelen.
Én USB -set vennék a helyedben, méghozzá ezt:
Én pedig igazából egyik lehetőséget sem ajánlom annyira.
Nekem is ugyanez volt a probléma,a router 1 emelettel lejjebb volt,én pedig fenn az emeleten.Próbálkoztam mindenféle ilyen wifi-s megoldásokkal,majd meguntam mert egyik sem volt tökéletes,kölcsönkértem egy 50centis fúrót,átfúrtam a mennyezetet,aztán kábeles kapcsolatot csináltam.
Persze csak akkor működik ha a 2 szoba egymás felett van.
agentK rátapintott a lényegre, a vezetékes kapcsolatnál gyorsabb, biztonságosabb és megbízhatóbb nem létezik.
De az általam ajánlott adapter megoldás lesz a problémádra. Nem kell külön antennára költened a routerhez. Picivel drágábban van a TP-Link -nek olyan adaptere, amit direkt ilyen leárnyékolós problémára találtak ki.
hát köszönöm szépen! ez lesz az enyém amit ajánlottál, már meg is rendeltem ipon.hu ról ;)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!