Melyik házat vennétek ehhez a konfighoz?
Asrock Z77 Pro4
Intel i5-3570K
HD7950/HD7970
Artic Freezer 13 Pro,vagy akár nagyobb hűtő
FSP Raider 550W
Most már hamarosan megvenném a konfigot,de egyátalán nem tudok dönteni hogy milyen házat vegyek.
Lényegében a kérdésem az lenne,hogy melyik a tágasabb,minőségibb ház?
Melyikhez hány ventillátort adnak gyárilag?
Kinézetre nekem mind a 2 nagyon tetszik.
azért mert az asrock belépő z77 deszkái nem igazán tuningra valók. Attól, hogy z77 nem biztos hogy jó is. pár száz mhz-t elbír, de hűtőborda kb semmit nem ér, melegedik mint a disznó, tápkiosztása is harmatos.
fel nem tudom fogni, hogy aki szorzómentes processzor vásárlásra adja a fejét, miért nem tesz alá odavaló alaplapot, minimum egy z77 extreme 4-et. Az már rendben van.
És igen házra felesleges 20 ezret kidobni, amikor 10/11 ezerért is tökéletes házakat kapni. De hát ha azért vesz számítógépet, hogy gyönyörködjön benne lelke rajta.
Tudom,én is gondolkodtam már egy komolyabb lapon,de most a kérdés szempontjából nem találtam szükségesnek,de gondoltam a Z77-ből lássátok hogy valóban tuning is szempont,ezért keresek jó házat hozzá.
Egyébként nekem még sose volt olyan gépem ami megközelíti egy normális konfig szintjét,így most nálam a ház kinézete is nagyon számít.
Köszi mindenkinek:)
Persze hogy igaza van általanoságban
viszont pro4 árában egy jobb alaplap sincs
.
gépház és az araszánt öszeg mineki magánügye
hogy alaplapra többet szán e az az ö döntése
nem azt mondtam hogy bármire jó pro4 csak hogy nem rossz
hogy extrém tuninghoz má elkel egy bika lap az biztos de amit irsz ext. 4 az sok helyen majd 40ezer is
.
gépház meg nem a legjobb és 10ért azért nem igen vanak jók 15 körül már inkább
.
mivel egy extrém tuniningos géphez azért nem egy 10ezres gépház kel akár milyen jó is a maga kategóriájában
nem igazán értem hogy hogyhogy csak diszháznak gondolják sokan még hozáértök is a 10ezernél drágább házakat a sok díszház is van igen de a legtöbben nem a csicsát fizeted meg
nekem egy CM Elite 370 van mindenféle gumis rögzítő bizbasz nélkül mégse rezeg... Az oldallapon a venti is csavarral van fent, az se mocorog, csak a lapátot hallani. Kábel menedzsment elférne de nem vészes, és az is igaz hogy nem betonacélból van, de ha nekiáll origamizni akkor jó hogy elhajlik. Tényleg el nem tudom képzelni hogy lehet elhajlítani a gépházat, mert akaratlanul biztos nem... Nálam semmi baja, vigyázni kell rá meg ésszel kell vele bánni ennyi a dolog nyitja. Nem kell nekiesni mint tót az anyjának.
a tuninghoz: Igen pro4 árában ez a legjobb de kérdem én, ha komolyan tuningolni szeretne csak jót tesz magával ha komolyabbat tesz be.
Ha meg csak pár száz mhz akkor oda megy tiszta felesleges a 3570k, az sima leszabályozott 3570 is elég ennyit azon is lehet húzni, és akkor oda elég még egy pro3 is.
Na de részemről ennyi, én csak elmondtam mit gondolok. Szíve joga hogy költi el a pénzét.
Köszönöm mindenki válaszát.Az összes hasznos volt,a tiéd is utolsó.
Összességében akkor nincs semmi olyan hibája az Aerocool háznak,ami miatt nem szabad megvenni?
Mert őszintén engem egy háznál az ár-érték arány nem annyira izgat,a kinézete pedig nagyon megfogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!