Egy AMD A10 5800K-nak mennyi a dedikált VRAM-ja?
Figyelt kérdés
Vagyis mennyit vesz el a RAM-októl?2013. jan. 26. 09:45
2/8 anonim válasza:
Amennyit beállítasz, maximum 2GB.
3/8 anonim válasza:
Szerintem 512MB-nál nem nagyon van többre szüksége. 2GB meg teljesen felesleges...arra mondjuk egy 7850-nek van szüksége 3 monitoros Eyefinity esetén. A HD7660D szerintem bőven elvan 512MB-tal is, a prohardveres teszten is annyit állítottak be neki, ha jól láttam (A GPU-Z ábra szerint).
4/8 P.O.C. válasza:
És APU -hoz nem kell sajnálni a RAM -ot, másképp vissza lesz fogva az egész rendszer. Ez a proci 1866 Mhz RAM -okat támogat natív módban. Tehát azt kell hozzá venni. Illetve ajánlott még hogy párban tesztelt Dual Channel KIT -be legyen, vagyis memória pár.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!És a VRAM mennyiségét hol kell beállítani?BIOS-ban?
2013. jan. 26. 10:14
6/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen bios ban
2gb ot ténleg felesleges kiosztanod
és ez a rendszer ram méretétöl is függ
igen csak érdekes lene 4gb ramból 2gb ot vga nak nyomni 1gb ot windows eszik vagyis
1gb szabad ram maradna
8gb rendszer ram melet viszont már lehet garázdálkodni
de egy 1gb kiosztott videomemória böven elég neki bármire
7/8 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy 2GB-ot állítson be csak annyi a maximum amit be lehet állítani-a kérdésre válaszolva.
Egyébként természetesen a bios-ban lehet beállítani a méretét.
8/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem hiszem hogy azért irta hogy "oltogason" és én sem:)
(csak megjegyezütük hogy anyit ne álitson be ha lehet sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!