200k-250k -ert milyen jó Gaming PC-t lehet összeállítani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 12:39
11/13 anonim válasza:
Miért is lennék Vér Pisti? Összezavarni a kérdezőt??Ez meg mi?? Én csak segíteni próbálok ember!! Ha valami nem tetszik, akkor azt meg lehet mondani normálisan is!! Ajánlottam egy SZERINTEM ideális konfigot, nem kell egyeznie a véleményeddel! És a kérdezőnek sem muszáj ezt vennie, én csak ajánlottam egyet és próbáltam segíteni!! De hát látom valaki nagyra van magával....De mégis mire???
12/13 anonim válasza:
Olcsóbb, de minőségi táp a Raider 550. A megspórolt 10K már éppen elég egy 7870-esre. Ha pedig nem a tuning ördöge a felhasználó, a K-nélküli procin is az ehhez elegendő olcsóbb alaplapon is tud fogni kb 14 ezret.
13/13 anonim válasza:
Az a baj a konfigoddal,hogy ebből a pénzből kényelmesen kifér egy HD7950 is,de te ehelyett egy HD7850-t teszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!