Milyen monitort vegyek?
16:9-es legyen mindenképp. Márka gyakorlatilag majdnem mindegy. Acer-t én rühellem, bár ettől független lehet, hogy jókat csinál. HDMI és DVI mindenképp legyen rajta, felbontás meg alap, hogy FullHD.
40k alatt LG IPS224V-PN ( [link] szerintem bestbuy. Ez egy FullHD felbontású, 21.5"-os IPS paneles monitor. Kicsivel többért ott van a "nagytesója" a 23"-os 231P-BN ( [link]
A felbontás befolyásolja, igen. Elég erősen.
Igazából egy ips paneles 16:10-es vagy egy 4:3-as lenne az igazi főnyeremény, mivel több rajtuk a hsznnos munkafelület, és 16:10-eseknek 1920*1200-as felbontása is lehet ami 160 sor pixellel több, mint a full-hd.
Minél nagyobb felbontásút vásároljál, legfeljebb néhány játék nem teljes felbontásban fog futni.
géptöl függ hogy fogja birni a grafikai részeleteséget Full HD n (1920x1080 a szabvány Full HD felbontás)
ehhez tegyél fel ujab kérdést szerintem ha gépet is vennél és nemtudod milyent árban vagy ha már megvan akkor hogy érdemes e fejleszteni ha max vagy max közelin akarsz játszani
nem igen látam még 40ezerig ujonan 1200 as monitort:)
és neki nem munkára hanem játékra kell
munkán kivül minden másra jobb a "szélesvásznú" monitor
és aki munkára vesz az nem iylen kis összegben gondolkodik amugy sem illetve nem oylan rossz az ahoz képest hogy sokan ma is 768 féle monitorokon dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!