Miért nem engedi tovább húzni a procim az Asus Auto Tuning?
Figyelt kérdés
Van egy AMD FX8350-es procim, vettem rá egy Cooler Master Hyper 412 Slim hűtőt, tehát szeretném húzni is egy picit. Azonban nem engedi 4320MhZ felé húzni az órajelet. Ez miért lehet? Ha kézi tuningal húzom akkor lehet belőle valami baj? és ha azzal húzom akkor a feszt mennyire kell állítani kb?
CF:
Amd fx-8350
Asus M5A97 LE R2.0
Ati Radeon HD 7950
Corsair Vengeance 2x4GB
Cooler Master Hyper 412 Slim (cpu cooler)
ThermalTake Berlin 630W
2013. jan. 24. 19:49
1/1 anonim válasza:
Az auto tuning program csak addig fogja húzni, amíg azrt nem érzi, hogy 1 ponttól feljebb húzva, már károsodhat a processzor, illetve túl melegedhet. Szóval addig húzza, amíg biztonságot. Ha kézzel húzod, akkor természetesen lehet vele gond, nagyon is. Nekem nem ilyen típusú procim van, szóval nem tudom pontosan megmondani hogy mennyi az a max határ ameddig ki lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!