Mpeti1996 kérdése:
Milyen ez a gép? (intel i5 3570k)
Figyelt kérdés
Milyen ramot vegyek bele?
Játékra kéne
Specifikáció:
Intel i5 3570k
Asus Z77 Pro4-M
FSP Aurum Gold 400W
Western Digital Caviar Green 2TB
Zalman Z11 Plus
ASUS DRW-24B5ST
2013. jan. 24. 17:55
1/14 anonim válasza:
Játékra nem a legjobb elképzelés, bár a vga-t nem írtad.
3/14 A kérdező kommentje:
A videókártyát majd késöb veszem, radeon 7870 re gondoltam.
Egyenlőre még csak használom, amikor meg lesz pénzem akkor megveszem a karit is.
Milyen hdd-t vegyek akkor?
2013. jan. 24. 17:59
4/14 anonim válasza:
Bármit csak ne greent meg alacsony fogyasztásút mert gagyik. 7200rmp minimum meg 16mb cache
6/14 anonim válasza:
Merevlemezben tudok segíteni. Maradhatsz a Western Digital-nál, de abból Blue-t vagy Black-et érdemes játékra venni.
7/14 anonim válasza:
Na ez már jó!! Ezt vedd ez k**va gyors [link]
9/14 A kérdező kommentje:
Nem sokallom, eredetileg én is ezt a Ramot néztem csak egyszer már írtam ki hasonló kérdést ezze a Rammal kapcsolatban és akkor meg mondták hogy nem olyan jó mert magas meg minden :)
2013. jan. 24. 18:18
10/14 anonim válasza:
Nincs semmi baj a green vinyókkal, sokkal hosszabb élettartamra számíthatsz velük általában - az enyémre pl 6 év gar van, számomra ez megnyugtatóbb, mint a 7200rpm.
A táp lehet, hogy problémás lesz, ilyen proci mellé illene egy masszív vga t is berakni, a 400W oda már szerintem kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!