Az előlapomat hogy kössem be?
Figyelt kérdés
A számítógépemben egy Gigabyte GA-H61M-S2-B3 alaplap van és egy régi speeze gépházam van: [link]
Az előlapot akartam bekötni de a csatlakozókon egész más nevek vannak mint amiket az alaplap használati útmutatójában leírtak. Valaki meg tudná mondani, hogy melyik csatlakozó hova való?
#előlap #speeze
2013. jan. 24. 17:40
1/9 anonim válasza:
És mégis milyen nevek vannak a csatlakozón?
2/9 A kérdező kommentje:
a nevek: MIC - IN, GND, LIN, RIN, SPK - L, MIV - VCC, SPK - R
2013. jan. 24. 17:44
3/9 anonim válasza:
Szerintem ezek csak az audiohoz tartoznak, több nincs?
4/9 anonim válasza:
GND=Fold
MIV-VCC=MIV-Tapfesz
SPK-R/L=Speaker Jobb/Bal
MIC-IN=Mikrofon bemenet.
LIN/RIN=Jobb/Bal vonalbemenet (ez nem biztos)
5/9 anonim válasza:
Ja, én úgy értettem, hogy a power,reset,hdd, stb... nincs meg.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam. Ezek az előlap kábeleinek a nevei.
2013. jan. 24. 17:53
7/9 anonim válasza:
Power és egyebeket már bekötötted?
8/9 A kérdező kommentje:
A szerelő kötötte be az USB-vel együtt és azt mondta, hogy a jack csatlakozókat nem köti be mert bonyolult és akkor nekem sem volt lényeges, hogy azokat is bekösse, de most már szoktam mikrofont használni és az 5.1 elfoglalja az alaplapi jack csatlakozókat és ha szeretném használni a mikrofont mindig ki kell szednem egy másik jack dugót.
2013. jan. 24. 17:59
9/9 A kérdező kommentje:
Mindegy vettem egy usb-s hangkártyát.
2013. aug. 11. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!