Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell ezzel az utántöltő...

Hogyan kell ezzel az utántöltővel újratölteni a patront?

Figyelt kérdés

Ilyet vettem: [link]

Canon nyomtatóm van, benne CLI-526-os patronokkal.

2013. jan. 24. 06:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Addig világos, hogy fúrok egy lyukat rá és megtöltöm, de utána mit kell csinálni? Valaki azt mondja, hadjam úgy a lyukat, de szerintem meg úgy hamarabb beszárad. A dobozban vannak kis fém golyók. Azokat kellene belerakni valahogy? A lyuknál 3x nagyobbak és ha bele is sikerül rakni, akkor meg nem lehet kivenni...
2013. jan. 24. 06:49
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/results?search_query=nyomtat%C3%B3+pa..

Én ehhez nem értek, de szerintem ne nagyon fúrkáld össze a patront. Mindegyiken van gyárilag utántöltő nyílás, ami vagy le van ragasztva, vagy jól el van rejtve.

Ezek a videók , hátha segítségedre lesznek.

2013. jan. 24. 07:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de azért köszi. Tudom, hova kell a lyukat fúrni, a csomagban benne van a fúró is, csak nem tudom, hogy a lyukkal utána mit kell csinálni. Ki kellett volna emelnem a kérdésben az "ezzel" szót.
2013. jan. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!