ha elkényeztetett lennék nem 7ezer forintos hd 3870-em lenne meg 3ezres pentium e 5200-am.
nem az... minek válaszól a srác ha azt sem tudja mi a helyzet??
szerinted mire való a funmark meg az aida stabilitás teszt?
talán nem arra hogy maximumon pörgesse a VGA-t,Cpu-t hogy mennyi a max hő?
és tudod kivel beszélj így.... a háttér meg nem dedós, EZ ' HErBY-s háttér!
Hallod te ne kűldözgess nekem privátokat, főleg azért nem mert nem is értem mit írsz. Idézem "te nagyon degenerált vagy már bocsánat.
MI KÖZE A FUNMARKNAK,meg az aida rendszerstabilitás tesztnek a hőmérséklethez.....
mondom hogy sík hülye vagy ehez. minek válaszolgatsz ha nem értesz hozzá?" hogy mii?? Hogy mi köze? ÉPP Én írtam ezt hogy minek írtad le. Mert semmi köze nincs hozzá. Hány éves vagy? 10? Mert nem tudsz értelmes válaszokat adni. De ez volt az utolsó komim mert csak időmet pocsékolom az értelmetlen kommentekkel. Mert neked semmi nem jó. Akarom mondani, a válaszokat nem tudod értelmezni. Áh haggyuk. Ez valami eszméletlen dolog amiket ír ez a gyerek.
Felesleges szájkaratéznotok, le van írva világosan, hogy teljes terhelés után készült a kép. A másik oldalról meg nem kell senkit leb#>*ni azért, mert nem nézte, hogy mi fut a háttérben. (az első hozzászólás írásakor még nem láthatta a kérdező kommentjét)
Kérdésre pedig: Szerintem ha ennél nem megy feljebb, akkor még elmennek ezek az értékek, de egy takarítást eszközölnék, ha poros a cucc. Esetleg újra is pasztázhatod, ha régen volt.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!