Melyik VGA lenne a legjobb játékra? (BF 3, Crysis, stb. )
Új vidi kártyát szeretnék venni, de nem tudok dönteni... Főként játékra használnám (Battlefield 3, Crysis (1-3), Assassin's Creed (szintén összes rész))Lehetőleg 70-80K FT környékén legyen az ára és vigye maxon vagy majdnem maxon a jobb játékokat.
Én ezekre gondoltam:
-Asus GTX 660 TI DC2O (2GB)
-Sapphire HD7950 3GB OC
-Asus GTX 660 DC2TG (2GB)
-MSI N660 Ti PE 2GD5/OC (2GB)
Alaplapom:Gigabyte H55M-S2H
Proci: Intel i3 530
igen böven elég HD7850 1GB vagy GTX650Ti 1GB is ehhez a procihoz
ugysem tudnád kihasználni rendeesen ezeket a videokártyákat
persze ha fejelsztést tervezel proci terén akkor veheted öket
GTX 660 simát huzd k ia listádról
HD7950 meg erösebb és jobb játékra mint GTX660Ti
Ha már platformot váltasz 1155 re akkor használtan is jobban jársz Sandy(igen 2. generációval is/Ivy i5 el is
de ha mindenképp újonan akkor is i5 legyen
használtan meg pl. találhatsz 1156 os i5 4magost(!) még ha keresel bár platformváltás az érdemesebb
.
már most is, de jövöben mégjobban báni fogod az 2magos 4szálas procidat ilyen nagyteljesítményü videokártya melett
.
mivel vga hiába birna majd 100fps t is maxon
proci miat mediumon (közepes) kel majd vined 50fps el
tehát ilyesmire számíts
persze full hd meglesz de a vga nak nincs igazi értelme teljesen ugyan ugy tudsz majd játszani mostani procid miatt mintha az emlitett gyengébb olcsóbb videokártyákat veted volna meg
.
i3 3220 hiába a legújabb nem jelent valódielöre lépest ugyan ugy visszafogja majd vga t rengeteg helye
.
az nem számít hogy most mit bir full hd ultra n is és hány fps el
már most is 100fps helyet 80-60fps t produkál sok helyen
ami még nem gond a gond ott van ha pl. bf4(játék az minegy csak irtam valamit) "minimum" gépigénye nem i3 lesz maximum grafikához, és akkor igen csak viszafogja fogni ekkor jön elö az emlitett medium beálitás
stb stb...
.
ha i3 ra van csak keret vagy tetszik valamért a neve :) vagy nemtudom
szóval nem lene valós értelme egy játékos gépnél csak kidobbot pénz bármilyen i3 at bármilyen i3 ra cserélni
újonan az emlitett proci 32ezer kb.
45ezerért van pl. i5 3330 általában
13ezer plusz
anyit csak megengedhetsz magadnak egy majd 100ezres videokártya melet szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!