Az ASUS monitoron másnak is indigó lilába mennek a színek?
Van olyan az ASUS -nál hogy auto adjust, meg egyéb beállítási lehetőségek. A game módban lesz nagyon színes.Resetáld a beállításokat és kezd elölről.
Minden esetre állítgasd be. Nem egyszerű, mert kicsik a gombok és nem lehet látni mit csinálsz éppen. A lilás szín adódhat abból is hogy hideg fényűre van állítva.
A másik hogy szinkronban állítsd a videokártyáddal, lehet valamilyen irányba eltolódtak a beállítások.
Érthrtően, ha pl a szín a videokártyádon nagyon erős és a monitoron nagyon gyenge az nem épp hasznos.Állítsd mindkettőt alapra, majd ha állítasz valamit akkor egy kicsit ezen ,egy kicsit azon állíts.
A harmadik:
A splendid funkcióját kapcsold ki hogy ne állítgassa át.
jobbklikk az asztalon / tulajdonságok / Beállítások / speciális
itt lesz egy ASUS fül ott a splendid fülön tudod kikapcsolni (ha nem akarod akkor választhatsz a módokon és beállíthatod az intenzitását)
Én kikapcsoltam. Ehez tartozik, hogy a szolgáltatásokban is ki kell kapcsolni az ATK Keyboard Service -t (nem kell +1 folyamat.
Ennyit mondhatok, hozzátenném én idegbajt kaptam míg beállítgattam.
Nekem tökéletesen jó. viszont amit írtam (splendid és a szolgáltatás) ki van kapcsolva.
Ha nem cserélik ki és már semmi nem jön be, marad a fogyasztóvédelem! Nézesd meg máshol / másik gépen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!