HDD Regenerator - Van értelme egyáltalán futtatnom?
Figyelt kérdés
A problémám egy 500 Gb-s WD vinyóval van. Régóta megvan már, és mostanában egyre kevesebb ideig tudom használni. Eleinte csak akadozott írás/olvasásnál, mostmár viszont alig lehet használni. Próbál dolgozni, de nem megy neki, aztán már semmire nem képes. Kikapcsolom, várni kell vele vagy fél órát mire újra látja a windows. Elindítottam a programot. 465 gigából 483 megánál jár és az összes szektoromat hibásnak látja eddig. Egész pontosan kb. 1 milliónál tart. A hátralévő időnek meg 700 órát ír. Mindez majd' 2 óra futás után. Érdemes ezt egyáltalán futni hagynom? Van esély, hogy begyorsul vagy valami? Vagy így már tuti kuka a vinyó?2013. jan. 23. 18:49
2/4 anonim válasza:
szektorhibás, nem érdemes vele szenvedni én vennék helyette másikat
3/4 A kérdező kommentje:
Csak hát 500 Gb adatot nem akarok kukába dobni. Nem tudom hány év képei vannak rajta, és sorolhatnám. Valami megoldás?
2013. jan. 23. 19:04
4/4 anonim válasza:
A Kürt Zrt. lehet, hogy meg tudja neked csinálni az adatmentést.
Na persze, nem ingyen.
KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt.
H-2040 Budaörs, Szabadság út. 301.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!