Szerintetek jó konfig lett?
Figyelt kérdés
Már megrendeltem a gépet.
Nem akartam túl sokat kiadni rá, ezért gondoltam kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható gépet kell összeraknom amit böngészésre, filmnézésre és játékra használok (főleg Counter Strike: Source és Global Offensive )...
Nem kéne hozzá valami hűtés? ( ha igen milyet vegyek ami halk és jó? )
Nem kéne hozzá nagyobb táp?
A GÉP:
-AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition processzor
-Asus M5A97PRO alaplap
-FSP HEXA 400W tápegység
-Hitachi 500GB 16MB SATA2 merevlemez
-Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória
-SHAPPHIRE HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE videókártya
-Samsung SH-224BB/BEBE fekete OEM DVD író
-Thermaltake VM55021N2E V2 Black Edition számítógépház
2013. jan. 23. 15:44
1/3 anonim válasza:
Jó kis gép lesz. Ha megjön, megnézed, hogy hangos-e a hűtő neked. Hűtésnek procihűtőre gondoltál vagy ház-ventilátorokra? Ha procihűtő, akkor arctic freezer 13 (ha hangos a gyári). Ha ventilátor akkor szintén az arctickot ajánlom, mert jó ár/érték arányúak. Nekem is van 3 arctic ventim és egy arctic procihűtőm. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Ja ja elsősorban procit hűteném...
2013. jan. 23. 15:52
3/3 anonim válasza:
pár észrevétel: 400 as tápot veszel, nagyon nem tudod telerakni, nézd meg a fogyasztásokat,illetve késöbb böviteni se., a memóriák mostanában nagyon olcsók pl egy 1600 v 2100 mhz es corsair vengeance 8gb ram 10 ezer környékén van . Nem rosz gép, de én így csinálnám, így késöbb akár erősebb proci vga, esetleg crossfire is lehetnne. Van olcsobb hütő is pl a cooler master tx3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!