Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul el az alábbiak...

Miért nem indul el az alábbiakból összerakott gép?

Figyelt kérdés

asus m5a78l-m/usb3

amd fx 4100+gyári hűtő

asus hd7750 v2 1gb ddr5

2x4gb kingston hyperx ram

320gb samsung 7200rpm hdd

lg dvd író

codegen 300xx 400W-os táp (??)

összeraktam, mindent összekötöttem mindennel. rádugom a hálózatra, az alaplapon lévő led világít, bekapcsolnám, de semmi. mindhárom venti (táp, videókari, cpu-hűtő) forog kb kettőt, aztán leállnak, onnantól se kép, se hang.(a led továbbra is világít) nem is pittyeg egyáltalán, el se jut a bootig.

a táp a régi gépből maradt, nem terveztem megtartani csak ki akarom próbálni ezt a konfigot. lehetséges, hogy ez probléma forrása? nem elég 400W?

esetleg valakinek lenne ötlete erre?

köszönöm!

2013. jan. 23. 01:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne próbálgasd egy Codegen táppal, mert leégeti az egész gépet. Inkább vegyél egy FSP Hexa 400 w-ot azzal már szépen fog menni.
2013. jan. 23. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez egy annyira kicsi fogyasztású gép, hogy gyanús, hogy nem táphiba lesz, szerintem valami kimaradt az összerakásnál, vagy valami nem jó.

Biztos, ami biztos, húzd le a winyót, húzd le az írót, csak 1 memóriát tegyél bele és indítsd így. A gép így annyira kevés áramot vesz fel, hogy a codegennek is bírnia kell.

Bootig el kell mennie.

2013. jan. 25. 11:51
 13/13 A kérdező kommentje:
sajnos én is ettől félek. direkt úgy válogattam össze, hogy ne zabáljon sokat..
2013. jan. 25. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!