Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja a PS/2 és USB...

Mi okozhatja a PS/2 és USB hibákat a vadiúj konfigurációra frissen telepített Windows 7 64 bites rendszeremen?

Figyelt kérdés
Lecseréltem a régi gépemet. Xp volt rajta, lassú volt, és ha épp olyanja volt az USB-s egér akár percenként tudott lefagyni. Vettem egy új gépet, és pár hét elteltével döbbenten tapasztaltam, hogy már az új gép is ugyanazt csinálja!Ugyanúgy elkezdett lefagyni az egér, így már egyértelmű lett, hogy ott a hiba. Gyorsan vettem egy másik egérkét meg billentyűzetet is, most inkább PS/2 csatlakozósat, és lám ezzel teljesen használhatatlan, a kurzor egy helyben áll,kizárólag a görgetés működik. Minden elemében vadiúj hardver, teljesen más op.rendszer, és mégis maradnak ugyanazok a tünetek? Sőt korábban nem ismert bajok is jelentkeztek: az USB-s külső merevlemezem pl. akkor is tovább pörög, ha leválasztom! Mi történik itt?

2013. jan. 22. 23:56
 1/2 Komplikato ***** válasza:
Táp probléma vagy teljesen zárlatos táp/ház kombó?
2013. jan. 23. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Tedd föl a win8-at, azzal jó lesz :)

Komolyra fordítva a szót, én az alaplapra gyanakodnék. Nézesd meg szervízben azt a gépet!

2013. jan. 23. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!