Vélemény erről a konfigurációról?
Sziasztok új gépet szeretnék venni és PCX-en összeraktam magamnak egy elég klassz és olcsó gépet :D (legalább is szerintem klassz)
De ezért van a címben és hogy vélemény!
Szóval mi a véleményetek erről a konfigurációról, ti mit cserélnétek le benne, mi jobbat és árban hasonlót javasoltok! és igen 100% kompatibilis minden mindennel amit összeraktam? :D
Akkor hát
-CPU : AMD FX 4170 processzor
-Hűtőventilátor : Cooler Master Hyper TX3 EVO RR-TX3E-22PK-R1 processzor hũtő
-Alaplap : Asrock N68C-GS FX alaplap
-Memória : Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CMX8GX3M2A1333C9
memória
-Merevlemez : HP 160GB SATA2 458947-B21 merevlemez
-Optikai meghajtó : Samsung SE-218BB/RSBS fekete DVD író
-Videó kártya : Zotac GT 640 2GB DDR3 ZT-60203-10L low profile videokártya
-Gépház : HKC 3015DB 400W fekete számítógép ház
-Tápegység : Cooler Master 400W RS-400-PSAP-I3-EU tápegység
Ez összesen a "PCX"-en 99,748 Ft + áfa
#10 + #9
gyári cpu hütövel nem kéne tuningolnia semilyen procig még kicsit sem
legalábbis egy kezdönek és ugy hogy valami alskategóriás gépháza van
de gyárival ugysem sikerülne anyi hogy valós értelme legyen így jobb kimélni a procit amig nincs jó hütö rá
.
cash az cache
és nem csak ez számít a hdd nél söt 16/32MB is böven elég bele még rendszer lemeznél is
fontosabb hogy ne green/energiatakarékos legyen és hogy 7200rmp forulatú
ahol már 64MB nak valós nagy haszna van azok drágább merevlemezek anyi felárat nem ér meg tán egy olcsó szimpla játékos gépnél
.
Dvd valakinek lehet eredti szoftverekhez kell pl. illetve nem mindenki csinál usb bootolos oprendszer telepitöt olyan egyszerüen
.
sziasztok
Elfelejtettem hogy volt egy proci hütö kérdésben és most figyeltem csak fel rá kérdésben:)
szóval akkor kihúzva a gyári
viszont ez a cpu hütö nem igazán tuningra való, komolyra semmiképp
a gond nem ez lene hanem hogy kérdezö menyiért is vené mivel elég drágán megy sok helyen olyan árban már jobbat is kaphatna
viszont nem igazán kérdezö konfigját kéne átalakítani (ilyen árban lévö konfigba amugy is felesleges külön cpu hütö gyári helyet mert csak pénzt viszi el)
hiszen 6670 el alig lene elörébb mert jobb, de nem jóval
vagyis így kilöve a kérdésbeli hardverek
játékra leginkább kérdezö Rasta Joint konfigját kéne vened mert HD7770 ténleg jóval jobb ég és föld a kettö
és az egész konfig is jobb vétel melesleg
(töröltem kérdést listámról)
De mint láthatod 100 ból rengeteg varició van és te nem valami jókat ajánlotál.
.
amugy sehol nem irtam hogy ne vegyen 1600 ha van olyan jó árban:) csak azt hogy nincs jelentösége vagyis nem ez alapján kel választani hogy 1333 vagy 1600
.
senki nem tudja?:)
akor mért kel mást ajánlani egyáltalán.:)
lehet a kérdésbeli konfig 3x szor jobb mint amit Rasta irt:P
.
de igenis kel tudni hogy teljesít a gép
az hogu hibás valami az ilyen teljesítmény csökenés nem ide vonatkozik hanem garancia szervizre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!