Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha vennék még plusz 4gb ramot...

Tibzsike kérdése:

Ha vennék még plusz 4gb ramot akkor mennyivel jobban vinné a játékokat?

Figyelt kérdés
Intel Core i3 2328m 2.20ghz processzor,Nvidia gefroce 610M 1gb,grafikus óra:737mhz processzor óra:1475mhz memória adatsebesség:1800mhz,4gb ramom van.Ha vennék még hozzá 4gb ramot akkor hány frémmel vinné többel a játékokat?Nem értek hozzá ezért is kérdem.Előre is köszi a válaszokat!

#játék #fps #RAM #Intel Core i3 #frém #nvidia gefroce 610m
2013. jan. 21. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ennyi giga ramhoz már 64 bites win kell. Ha annyi van, akkor talán egy kevéssel. És csak is a nagy igényű játékoknál vehetsz észre egy pici változást. Ha 32 bites-ed van, akkor semmivel sem lesz gyorsabb sajnos.
2013. jan. 21. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:
laptop? Nekem 8GB rammal van ez a paraméter, de egyelőre a játékok nem esznek 8 gigát, szal felesleges még egy félévig, évig.
2013. jan. 21. 21:30
 3/12 anonim válasza:
Ha xp-d van akkor felesleges mert az xp-nem tud 4gb-ram-nál többet használni,ezért nem kér sok ram-ot az xp.
2013. jan. 21. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem fogsz játékoknál változást kapni mert elég ramod van. Ha több van az csak más okokból lenne jobb.

Játékok teljesítményét pedig ha van elég ramod csak a cpu/vga páros határozza meg az pedig adott.

2013. jan. 21. 21:37
 5/12 A kérdező kommentje:
win7 64bites,akkor nem éri meg,am köszi a válaszokat!:D
2013. jan. 21. 21:56
 6/12 csacsi2 ***** válasza:

Így már lényegtelen ,de leírom, hogy mást ne vezessen félre:

wlamerka10

"Ha xp-d van akkor felesleges mert az xp-nem tud 4gb-ram-nál többet használni,ezért nem kér sok ram-ot az xp."

Tud kezelni ha a boot.ini -t megszerkeszted /PAE kapcsolóval.

minden esetre nem csak a memória számít, tehát ha fejlesztésen gondolkozol (bár ez elég még egy jó darabig) akkor processzor, videokártya, szóval egy új config.

2013. jan. 21. 22:04
 7/12 SnakeDoc ***** válasza:

Szerintem win7-e van, ha úgy vette hogy volt rajta op.rendszer.

Mellesleg winXP-ből is van 64bites.

2013. jan. 21. 22:16
 8/12 anti paladin ***** válasza:
Van de a driver támogatása elég gyenge.
2013. jan. 22. 09:05
 9/12 anonim válasza:
Csak azt a hulyeseget ne csinald amit en par eve...Vettem egy gepet,kb masfel ev utan mar kezdtek akadozni a friss jatekok.A2 gb ram melle meg vettem 2-ot es szart se ert,Gondoltam a videokartya a hibas,kicsereltem es akkor konstataltam hogy a proci gyenge.Szal amit mondani akarok az h gondold at h mit veszel mert szinte mindenkinek az az elso gondolata ha nem megy valami jol a gepen h neki meg kell Ram.Nem tul draga mulattsag de ha nincs ra szukseged csak kidobott penz.
2013. jan. 22. 14:36
 10/12 A kérdező kommentje:
nem akarok én processzort meg videókártyát venni,most kaptam,csak azért kérdtem a ramot mert az a legolcsóbb és még annyit költenék is bele meg h kicsit jobban vigye a játékokat.nem vagyok kocka se csak ha kaptam új gépet azt játszogatok amíg rossz idő van,soha az életben nem költenék videókártyára meg ilyenre több 10ezereket.Am köszi a válaszokat! :D
2013. jan. 22. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!