Csebiasd kérdése:
Szerintetek ez jó gép?
Figyelt kérdés
szerintetek vegyem meg ezt a gépet? (13500ft-ert kinaljak)
Pentium 4 Celeron 2,53Ghz, 768Mb memória, 40gb hdd, AGP 64Mb vga, cd, dvd-rom) 17"
netezésre és játékra használnám
2013. jan. 21. 20:36
1/8 anonim válasza:
nekem akkor sem kellene ha fizetnének érte.
a szemed épsége érdekében ne használj crt monitort.
játékra nem jó.
2/8 anonim válasza:
13 ezer 500 Ft, vagy 135ezer Ft?
Nem mindegy :)
Nos 13 ezerért megérné, de a 40 gigás HDD, és a 64 megás videókártya elég kevésnek tűnik, és a 786 MB memória is.
Az egyetlen jó dolog a 2,53 GHz-es proci, egy P4estől nem is rossz, nekem is pentium 4esem van, de 2,8 GHz-es.
3/8 A kérdező kommentje:
13ezer500ft.. az a baj hogy en nem nagyon ertek a gep belso reszeihez hogy mi a jo meg mi nem.szerinted(ha ismered) ilyen left 4 dead fele jatekok mennek rajta?
2013. jan. 21. 20:44
4/8 anonim válasza:
nevedd meg. egybe gépet sem,használtat pláne nem. inkáb gyüjts egy kicsit és 60ért, vagy még kevesebbért egy jó irodai gépetö ssze lehet rakni 2magos procival, uj alaplappal 1giga rammal (én annyiért raktam össze)500gigás vinyóval és minden egyébbel.. ha csak nem akarod hogy 1 év mulva a nyakadon maradjon
6/8 anonim válasza:
"en nem nagyon ertek a gep belso reszeihez hogy mi a jo meg mi nem.szerinted(ha ismered) ilyen left 4 dead fele jatekok mennek rajta?"
kizárt
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon gyenge, de olyan 10 éve egész erős gép lehetett.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!