Ez a gép jó játékra Mondjuk Battlefield 3 Full grafikán Crysis 2 és GTA IV meg ami a jövőben jön pl:GTA V, Crysis 3?
Alaplap: INTEL DX79SI OEM Link: [link]
Processzor: INTEL Core i7-3820 3.60GHz 2011 BOX Link: [link]
Memória: KINGSTON 8192MB HyperX Beast DDR3 2133MHz CL11 KIT KHX21C11T3K2/8X Link: [link]
Videókártya: GIGABYTE GV-N680SO-2GD GTX680 2GB GDDR5 PCIE Link: [link]
Merevlemez: WD 1000GB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FAEX Link: [link]
Optikai egység: LG GH24NS95 Fekete OEM Link: [link]
Ház: COOLERMASTER SGC-5000-KKN1 CM Storm Trooper Link: [link]
Tápegység: CORSAIR Gaming Series GS800W 80+ Bronze Link: [link]
430.000 Ft-Om van a gépre
Te még mindig nem érted hogy mit beszélek?
Nem a GTX680-al van a probléma,hanem azzal hogy teljesen összevissza ugráltok a szintek között.
Először 80 ezres 2011-es foglalat,utána FM2,majd AM3+.
Tökéletes mind az LGA 1155 és az AM3+ is.De 1 VGA-s rendszernél semmi értelme 30-nál többet költeni alaplapra.
Az FM2 is jó,abba a foglalatba még fog is érkezni proci,de viszont nem ilyen árkategóriába való.FM2-t az vesz,akinek 100-120 ezer forintja van,de tudja hogy később tudná még fejleszteni.Nincs is olyan CPU abba a foglalatban ami kihajtaná a VGA-t.
i5-nél erősebb proci viszont teljesen felesleges játékra,semmivel sem lesz több FPS-e tőle.De ha 2-3 év múlva kevés lenne az i5,akkor is tud venni i7-t bele,de akkor már nem 90 ezerért,hanem 20ért.
És nem én beszélek hülyeséget.Egy szóval nem mondtam hogy olcsóbb VGA-t vegyen.A HD7970 most szinte a csúcs,semmilyen játék alatt nem tud akadni.
És azt se mondtam hogy 150-180 ezért vegyen gépet.Vegyen 300-320 körül,de annál drágábban tök fölösleges játékra,mert semmi érdemi különbség nem lesz.
Tápból is felesleges 25-30 ezret költeni,úgy is tönkremegy idővel,elmennek benne a kondik,annyi lesz neki.Nem fogja megélni azt a kort,amikor már 800 Wattos tápok kellenek a gamer PC-be.
Ha annyira szeretnél,köss bele a 300 ezres konfigomba,szívesen várom róla a véleményedet
Figyelj agentK, nekem az AM2+ gépem is tökéletesen viszi a Crysis 3-at egy HD 7870-es kártyával, ő kért ilyen árban.
Na meg ha már AMD kártya akkor AMD proci is és sokat spórol.
Tudok én neki 1 millióért is konfigot, már írtam is egy ilyet valahol, de azt mondta ennyiért akarja a legjobbat, na meg jövőre is tervez.
Sz@r a mai helyzet a pénz szűkében, annyiban igazad van hogy elég neki egy gyengébb is és a nagyobb felesleges neki.
De nehogy Seagate lemezt vegyen mert esküszöm öngyilkos leszek(na jó nem).
Azt olyan 3 havonta cserélni kell.
Amúgy nem értem mi baj van az AMD-s processorokkal, én meg vagyok velük elégedve.
Nem mondtam hogy baj van az AMD procival.Azt mondtam hogy ne FM2-be gondolkozzon ha ilyen nagy a kerete.
Ha meg annyira fél a merevlemeztől,akkor vegyen WD-t,de azzal se lesz semmi baj,amit én írtam.
Ez a 3 havonta cserélni kell dolog bizonyítja,hogy mennyire gyerekes vagy.
CRYSIS 3
AKCIÓ >> FPS >>
megjelenés:
PC: 2013. február 22.
PS3: 2013. február 22.
Xbox 360: 2013. február 22.
Te amúgy keményen játszhatsz vele.
Nem, most mutatnám neked, argepen volt egy Seagate Barracuda lemez 500 GB, csak már nem látom, de egy csomó rossz komment jött róla, hogy 1 hónap után már sodor, vagy a kondíció 10% megvételkor.
Tájékozott vagyok csak, na meg látnád nálam mennyi van belőlük mint hulladék.
Gépszereléskor sokat kiselejtezek, ajtótámasznak meg asztal lába alá jó :).
WD-t meg Samsungot érte megvenni, de a Samsung is már Seagate, tehát egy esélyes maradt.
Lejjebb ne vigye a színvonalat.
Az a baj hogy nem tudni, hogy három év múlva milyen lesz az anyagi helyzet, és milyen választék lesz, na meg lesznek-e még játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!