"No signal impunt. " Nem kap jelet a monitorom a videókártyától? Vagy frissíteni kéne a videókártyát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 09:55
1/8 A kérdező kommentje:
és csak akkor írja ki ha a sims 2 kieg.-ekkel játszok. Lenne módom ujjat venni is, ha nincs más lehetőség.
Radeon 9200 PRO Family
Radeon 9200 PRO SEC Family
2009. aug. 31. 10:00
2/8 A kérdező kommentje:
és csak akkor írja ki ha a sims 2 kieg.-ekkel játszok. Lenne módom ujjat venni is, ha nincs más lehetőség.
Radeon 9200 PRO Family
Radeon 9200 PRO SEC Family
ezek vannak most.
2009. aug. 31. 10:00
3/8 anonim válasza:
Felbontással lehet gondja, szerintem már nem bírja a monitor
(Próbáld ki másik monitorral ha tudod)
4/8 A kérdező kommentje:
most vettem ezt a monitort kb. 5 hónapja, gyönyörű a kép, éles, színek is jók(simsben is)
2009. aug. 31. 12:10
5/8 A kérdező kommentje:
ugye ami ezelőtt volt monitor, az is újabb volt, de nem volt ilyen éles a kép, meg a színek is gyengébbek voltak. És akkor is kiírta, h no signal impunt :S
2009. aug. 31. 12:12
6/8 anonim válasza:
Ha csak a játékprogramban nem megy biztos hogy képfrissítési, vagy felbontási gondja van...........
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
köszöntem! szebb jövőt!
2009. nov. 13. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!