Hogyan szabadítsam fel a helyet a winchesteren?
Figyelt kérdés
Adott egy 4 GB-os IDE-s winchester. És csak 117 MB vagy annál kevesebb hely van rajta. Az XP lemeztöredezettség-mentesítő szerint: [link]
Nem áthelyezendő fájlok, kb: 2 GB. De a windows mappába 1.28 GB, Program files mappába 664 MB, és a dokum. and settings mappába összesen 213 MB van. Ez összesen, 2.14 GB. Akkor mi foglalja le a winchestert annyira? Amikor a rejtett fájlokat megjelenítettem. De nem mutat rejtett mappákat, fájlokat sem.
Újratelepíteni nem akarom, mert most lett egy hete újratelepítve.
2013. jan. 21. 11:18
21/23 A kérdező kommentje:
Igen. Lassú. Többet usb-s winchestert nem veszek. Ezen is van pár töredezettség. Én meg azt hittem, ez nem olyan belső felépítésű, hogy legyen rajta.
2013. jan. 21. 12:04
22/23 anonim válasza:
minden vinyó töredezett, ez nem az USB miatt van és nem is azért, mert külső...
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jan. 21. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!