Laptopvásárláshoz tippek?
Szeretném lecserélni 4éves laposomat egy mostani példányra.. olyan technológiai igény lenne, hogy 4évig bírja tartani az iramot..
tudnátok ajánlani gépeket? max 200-230 ig mennék el..
a gépet netezésre, filmnézésre, irodai alkalmazások és 1-2 játék futtatására szánnám.. (nem vagyok egy nagy gamer, de azt szeretném, ha megtetszik vmi mostani játék, akkor az gond nélkül fusson el rajta)
első kanyarban néztem Acer Aspire V3 571G-típust.. de ez is többféle konfigurációban vannak.. esetleg a fentebb felsorolt igényekhez tudnátok adni valami támpontot, hogy milyen tulajdonságokkal bírjon?
vagy egyéb készülék tipp?
előre is köszönöm a segítségetek :)
Az általad leírtakra tök felesleges az i7-es.
Régebben láttam egy ilyet: Lenovo IdeaPad G580AH laptop(Intel® Core™ i3-2328M Processzor / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce GT 635M / DOS / Sötétbarna)
140e volt az ára, de most nem találom. Nézz utána, nagyon jó kis laptop. Ebbe mehet még 4gb ram, meg ssd és hasítana. Létezik i5-ös változata is elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!